Win tijd en energie: in 5 slimme stappen klaar voor een Virtual Assistant

Als ondernemer met een beperkte belastbaarheid of chronische aandoening is het extra belangrijk om goed om te gaan met je tijd en energie. Ze zijn je waardevolste bezit!

Genoeg tijd en energie hebben, zorgt ervoor dat je kan groeien met je bedrijf en als persoon, maar ook dat je genoeg ruimte overhoudt voor de belangrijke mensen om je heen, leuke activiteiten en je gezondheid.

Die balans tussen wat je hoofd wil en wat je qua belasting aankan, is soms erg lastig.

Als je bedrijf groeit, is dat natuurlijk heel fijn. Maar je komt daarmee ook nieuwe hindernissen tegen. Er zijn zoveel ballen om hoog te houden en taken om uit te voeren. Van simpele administratieve klusjes tot ingewikkelde technische ’toestanden’. En je wil ook nieuwe ideeën kunnen uitwerken en uitvoeren.

Je komt op een punt dat je het niet meer alleen kan. Een onderneming runnen vraagt veel, zelfs als je helemaal gezond bent. Je wil daarom graag werk gaan uitbesteden en kunnen sparren over je bedrijf en je werkwijze.

Je hebt wel eens gehoord over een Virtual Assistant. Iemand die je kan inhuren op die momenten dat je dat nodig hebt, zonder dat ze bij je in dienst hoeft te zijn. Dat klinkt top, maar…waar begin je als je zo’n samenwerking zoekt?

  • Hoe weet je nu wát je uit gaat besteden en wat je zelf wil blijven doen?
  • Welke VA past hierbij en waar vind je haar?
  • Hoe zorg je ervoor dat je een samenwerking zo makkelijk en fijn mogelijk start, zodat het je niet juist méér tijd en energie kost?


De antwoorden op deze vragen vind je in mijn e-mail 5daagse!

In 5 dagen leer je precies:

😴 Wat jouw tijd & energiegevers en -vreters zijn

🔎 Welke werkzaamheden in je bedrijf je het beste kan uitbesteden om beter in balans te blijven

📝 Hoe je je workflows uitwerkt en zo aan je VA kan geven voor een makkelijke en efficiënte samenwerking

👩‍💻 Welke soorten VA’s er zijn en waar je ze vindt. En hoe je het makkelijkst een goede match vindt 💪

✔ Nog een aantal handige tips en tricks voor een fijne start van jullie samenwerking

Wacht niet langer, maar ga gewoon onderzoeken wat je mogelijkheden zijn!

Zo weet je op een fijne en makkelijke manier of jij al toe bent aan een Virtual Assistant, wat je het beste kunt uitbesteden én kun je binnen no-time samen aan de slag. Je hebt alles al helemaal uitgewerkt en je hoeft alleen nog maar contact op te nemen met je toekomstige tijd-en-energie-redder-in-nood. 😁💪

Werk gaan uitbesteden aan een Virtual Assistant is niet alles of niets. Het kan op jouw tempo, binnen jouw budget en aangepast op waar jij het meeste behoefte aan hebt. Fijn toch?!

You can do this!

Veel succes! En heb je nog vragen, stuur me gerust een mailtje (evelien@eefficienter.nl)
of een dm via Instagram (@eefficienter). Ik hoor graag van je!

Hartelijke groet,
Evelien