“When life gives you lemons,
make lemonade” 😁🍋Ik ben Evelien, al word ik ook vaak Eef genoemd. Nét veertig, getrouwd en moeder van een bijzonder en lief mannetje van 10. Ik ben Eefficiënter begonnen omdat ik graag met je deel wat ik geleerd heb over productief zijn binnen je eigen grenzen. En ik je wil helpen om dát te kunnen doen wat jij belangrijk vindt.

Productiviteit in Balans

Doordat ik al rond mijn 17e fibromyalgie (wekedelenreuma) kreeg, heb ik van jongs af aan moeten leren doseren en aanpassen. Ik liep vaak tegen mijn grenzen aan, wat behoorlijk frustrerend is. Maar mijn leergierigheid en de behoefte om te blijven groeien en iets te betekenen voor anderen is er niet minder om!

Daarom ben ik er helemaal ingedoken: hoe zorg je ervoor dat je meer kan met minder moeite? Hoe krijg je wat je hoofd wil en wat je lijf aankan in balans en kun je toch de dingen doen die je het liefste doet? En hoe voorkom je overweldiging door te bouwen aan een basis van rust en overzicht? Met het antwoord op deze vragen kun je zo goed mogelijk omgaan met je uitdagingen op het gebied van tijd, energie en lichamelijke mogelijkheden.

Wat ik voor je kan betekenen

Ik hoop met mijn blogs en mijn werk als Virtual Assistant voor (kleine) ondernemers een verschil te kunnen maken. Je weer aan rust, overzicht en balans te helpen, zodat je kan doen waar je hart ligt en wat jij écht belangrijk vindt. Dit doe ik door handige tips, tools en interessante weetjes met je te delen op het gebied van productiviteit, plannen, efficiënter werken, in balans blijven en zelfinzicht. Maar ook door je werk uit handen te nemen.

Ik ben dol op die dingen waar jij hard van begint te zuchten wanneer je er alleen al aan dénkt. Je mailbox opschonen en mails beantwoorden, je agenda beheren, je systemen makkelijker en efficiënter maken, teksten redigeren en schrijven, meedenken over je content en je ideale planning. Laat maar komen, I love it!

Met een opleiding als directiesecretaresse heb ik hiervoor een fijne basis gelegd. Maar in het dagelijks leven heb ik nog zoveel meer geleerd. Nadat ik een zoon kreeg, die vanwege zijn ‘rugzakje’ veel behoefte heeft aan duidelijkheid en structuur, ontdekte ik dat in overzicht brengen en mogelijkheden vinden rondom uitdagingen mijn kracht zit.

Ik wil anderen hier dan ook graag mee helpen. Want jij wil vast óók een fijn gezinsleven, energie voor leuke sociale contacten, je nuttig voelen in je (vrijwilligers)werk én tijd voor jezelf en fijne hobby’s. (En dan het liefst zonder daarbij over de kop te gaan. 🙃)

Ik hoor graag van je!

Wil je mijn hulp hierbij? Stuur me dan een berichtje! Via de mail of op Instagram (@eefficienter) met een DM als je dat fijner vindt. Dan kan ik (vrijblijvend) met je meedenken.

En wil je eerst ontdekken of we een match zijn? Vul dan even dit vragenlijstje in. Zo krijgen we allebei helder wat je zoekt en of ik je ermee kan helpen. Ik hoor graag van je!

Want ik gun jou ook een productief en betekenisvol leven binnen je mogelijkheden……en lekkere lemonade.🍋😁 

Hartelijke groet!
Evelien

PS Neem ook eens een kijkje in m’n steeds groeiende lijst met blogs over plannen, productiviteit, zelfinzicht en in balans blijven. Of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief, dan ontvang je om de week vanzelf allerlei praktische tips en inspiratie in je mail.

Over mij - foto van Evelien