“When life gives you lemons,
make lemonade” 😁🍋


Ik ben Evelien, al word ik ook vaak Eef genoemd. Een veertiger (nog even wennen hoor 😅) met Limburgse roots en nu al heel wat jaren woonachtig in het midden van het land. Samen met mijn man en ons bijzondere en lieve mannetje van 11. 

Ik ben Eefficiënter begonnen, omdat ik heel graag wil kunnen werken ondanks mijn lichamelijke hindernissen. Ik wilde weer kunnen groeien en mezelf ontwikkelen, anderen helpen met wat ik doe én er zijn voor mijn gezin.

Over mij - foto van Evelien

Structuur en balans

Doordat ik al rond mijn 17e fibromyalgie (weke delen reuma) kreeg, heb ik van jongs af aan moeten leren doseren en aanpassen. Ik liep vaak tegen mijn grenzen aan, wat behoorlijk frustrerend is.

Want wat mijn hoofd wilde en mijn lijf aankon, lag totaal niet op 1 lijn. Maar mijn leergierigheid en de behoefte om te blijven groeien en iets te betekenen voor anderen is altijd erg aanwezig geweest.

Daarom ben ik er helemaal ingedoken: 

  • Hoe zorg je ervoor dat je weer meer kan met minder moeite?
  • Hoe krijg je wat je hoofd wil en wat je lijf aankan beter in balans, zodat je toch dingen kan doen die je het allerliefste doet?
  • En hoe voorkom je overweldiging door te bouwen aan een basis van structuur en overzicht?

Nadat ik dit voor mezelf weer op de rit had, was mijn interesse hierin nog lang niet over. Want hoe fijn is het als ik andere (online) ondernemers met deze uitdaging hier óók mee kan helpen.

Wat ik voor je kan betekenen

Ik hoop met mijn blogs en mijn werk als Virtual Assistant voor chronisch zieke ondernemers (zzp’ers) een verschil te kunnen maken.

Dit doe ik door handige tips en tools met je te delen op het gebied van plannen, efficiënter werken, productiviteit, handige systemen en in balans blijven. Maar ook door je werk uit handen te nemen.

Ik ben dol op die dingen waar jij hard van begint te zuchten wanneer je er alleen al aan dénkt. Je mailbox opschonen en mails beantwoorden, je workflows en systemen makkelijker en efficiënter maken, je agenda beheren, teksten redigeren en schrijven, meedenken over je content en de organisatie hiervan en het maken van je ideale planning. Laat maar komen, I love it!

Met een opleiding als directiesecretaresse heb ik hiervoor een fijne basis gelegd. Maar in het dagelijks leven heb ik het meeste geleerd. Nadat ik een zoon kreeg, die vanwege zijn ‘rugzakje’ veel behoefte heeft aan duidelijkheid en structuur, ontdekte ik dat in overzicht brengen en mogelijkheden vinden rondom uitdagingen mijn kracht zit.

Ik wil anderen hier dan ook graag mee helpen. Want jij wil vast óók een fijn gezinsleven, kunnen groeien in je werk en wat energie overhouden voor leuke sociale contacten, wat tijd voor jezelf en voor een fijne hobby. (En dan het liefst zonder daarbij over de kop te gaan. 🙃)

Ik hoor graag van je!

Herken je je hierin? Wil je ook graag weer meer kunnen met minder moeite en wil je eens sparren over hoe je dit zou kunnen bereiken met mijn hulp? Stuur me dan een berichtje! Via de mail of op Instagram (@eefficienter) met een DM als je dat fijner vindt. Dan kan ik (vrijblijvend) met je meedenken.

En wil je eerst ontdekken of we een match zijn? Vul dan even dit vragenlijstje in. Zo krijgen we allebei helder wat je zoekt en of ik je ermee kan helpen. Ik hoor graag van je!

Want ik gun jou ook een productief en betekenisvol leven binnen je mogelijkheden……en lekkere lemonade.🍋😁 

Hartelijke groet!
Evelien

PS Neem ook eens een kijkje in m’n steeds groeiende lijst met blogs over plannen, productiviteit, zelfinzicht en in balans blijven. Of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief, dan ontvang je om de week vanzelf allerlei praktische tips en inspiratie in je mail.