When life gives you lemons, make lemonade 😁🍋

Hey!

Ik ben Evelien, al word ik ook vaak Eef genoemd.
Ik ben eind dertig, getrouwd en moeder van een bijzonder en lief mannetje van 10.

Doordat ik al rond mijn 17e fibromyalgie (wekedelenreuma) kreeg, heb ik van jongs af aan moeten leren doseren en aanpassen. Ik liep vaak tegen mijn grenzen aan, wat natuurlijk behoorlijk frustrerend is. Maar mijn leergierigheid en behoefte om me te ontwikkelen en mee te doen was er niet minder op.

Daarom ben ik gaan zoeken en uitproberen hoe je, met zo min mogelijk inspanning/belasting, zoveel mogelijk voor elkaar krijgt. Gelukkig was ik altijd al een onderzoekend “lijstjesmeisje” en een fervent lezer. 👩‍🎓 Nieuwe tips en tools uitproberen vind ik het leukste wat er is. En wat ik hiervan leerde, heeft me veel rust gegeven en steeds een beetje meer mogelijk gemaakt.

Overzicht en mogelijkheden

Nadat ik een zoon kreeg, die vanwege zijn “rugzakje” veel behoefte heeft aan duidelijkheid en structuur, werd me duidelijk dat in overzicht brengen en mogelijkheden vinden rondom beperkingen mijn kracht zit. En misschien kan ik anderen hier ook wel mee helpen. Want jij wil waarschijnlijk óók een fijn gezinsleven, energie voor leuke sociale contacten, je nuttig maken via (vrijwilligers-)werk én tijd voor jezelf en hobby’s. ( En dan het liefst zonder daarbij over de kop te gaan. 🙃)

Daarom wil ik je hier op Eefficiënter.nl meenemen in wat ik geleerd heb en nog steeds ontdek. Zodat je niet alles zelf hoeft uit te zoeken. Dat kost alleen maar energie en die wil je vast voor leukere dingen gebruiken! 

Laat je het me weten als je ergens meer informatie over wil? Bijvoorbeeld op het gebied van planning, productiviteit, in balans blijven en zelfinzicht. Ik zoek het graag voor je uit en deel hier m’n tips en tools met je! Want ik gun jou ook een productief en betekenisvol leven binnen je mogelijkheden……en lekkere lemonade.🍋😁

Liefs Evelien

Over mij - foto van Evelien