Jouw stille kracht voor structuur en balans - Header Eefficiënter

Virtual assistant voor ondernemers met een beperkte belastbaarheid

Ik help je graag om tijd en energie te besparen. Door werk uit handen te nemen, maar ook door het bouwen van systemen en het aanbrengen van structuur in je onderneming. En ik ben graag een fijne sparringpartner, waardoor ondernemen niet meer zo alleen voelt.

Ben je op zoek naar manieren om weer grip te krijgen op je tijd en energie, zodat je je niet overweldigd voelt en je niet meer zo snel beperkt wordt door je grenzen? Dat er weer ruimte is voor je plannen, ideeën en het werken áán je bedrijf, zonder daarbij uit balans te raken. 

Die balans tussen je bedrijf, je gezondheid en je gezin vind je heel belangrijk, maar ook ingewikkeld. Je komt op een punt dat het alleen niet meer lukt. Het is te veel werk en je mist het overzicht. Maar hulp vragen is best lastig. En wat kan je dan uit handen geven?

Goed nieuws: je hoeft dit allemaal niet alleen op te lossen! Ik kan je hier op verschillende manieren mee helpen:

Door je werk uit handen te nemen:
Die klusjes waar jij zelf niet voor nodig bent, die je veel tijd of energie kosten of waar je van gruwelt, maar die ik juist graag doe.

Samen een betere structuur te creëren:
Beter plannen, doseren, weer overzicht krijgen en efficiënter werken

Door systemen voor je te bouwen:
Waar jij snel en makkelijk mee aan de slag kan en die je veel tijd en denkwerk besparen. Denk aan systemen voor planning, administratie en je workflows.

En met je te sparren:
Misschien mis je ook het kunnen sparren en het gevoel van samen ergens aan werken. In je eentje een (online) onderneming runnen kan soms best eenzaam voelen. Zeker als je niet veel tijd en energie hebt om te netwerken of buitenshuis contacten te zoeken.

Een VA als sparringpartner is dan heel fijn. Ik leer je bedrijf goed kennen, waardoor ik inhoudelijk met je mee kan denken en ik neem ook mijn ervaring als chronisch zieke ondernemer mee.


Met deze hulp kun jij je kostbare energie en tijd weer gebruiken voor wat er echt toe doet! Je voelt weer de passie en voldoening in je werk en hebt de controle weer terug. 💪

The best way to be productive, is to enjoy what you are doing


Je kan bij mij terecht voor

Persoonlijke assistentie

 • Jouw ideeën duidelijk krijgen en een realistische to-dolijst en planning maken
 • Je herinneren aan belangrijke zaken
 • Sparren over je doelen en hoe je die het beste kan bereiken
 • Online onderzoek voor je doen

Productief en Efficiënt

 • Hulp bij beter plannen, doseren en meer overzicht creëren
 • Documenten ontwikkelen en beheren (templates, checklists, workflows en draaiboeken)
 • Processen structureren en efficiënter maken (voor je planning, content, e-mailmarketing en nog veel meer)
 • Aandragen van tips, tools en systemen voor meer structuur en balans (zowel in je werk als privé)

Creatief werk

 • Teksten redigeren, schrijven en transcriptie
 • Opmaak in Canva (E-books, werkboeken, insta-posts, etc)
 • Sparren over je content

Dataverwerking

 • Je ontplofte mailbox opschonen en ordenen
 • Structuur aanbrengen in de opslag van je (digitale) documenten
 • Gegevens invoeren en wijzigingen verwerken

Over mij

Evelien@Eefficiënter

De mensen om mij heen omschrijven mij vaak als rustig, betrokken, goed in mogelijkheden zoeken binnen uitdagingen en georganiseerd. Daar ben ik blij mee, want dat is precies waar ik voor wil staan. Ik ben graag een stille kracht achter de schermen die voor jou weer orde schept, rust terugbrengt en je ontzorgt door taken uit handen te nemen en fijne systemen te bouwen.

Ik weet hoe het is om steeds die vervelende strijd te voelen tussen wat je hoofd wil en wat je qua belasting aankan. Vanaf mijn 17e moest ik leren omgaan met chronische pijn- en vermoeidheidsklachten. Later kwam daar nog de zorg bij voor onze zoon met een ‘rugzakje’ die veel behoefte heeft aan structuur en overzicht.

Weer meer kunnen met minder moeite is vanaf toen mijn motto geworden en ik heb hier al veel over geleerd en in uitgeprobeerd, met succes! Nu deel ik deze kennis, tips en tools graag met jou.

Ik help je, door mijn werk als Virtual Assistant en met mijn blogs en content op Instagram, om efficiënter om te gaan met je tijd, energie en aandacht. Zodat je aan alle voor jou belangrijke dingen toekomt. En zodat wat je hoofd wil en wat je qua belasting aankan weer beter op 1 lijn komt.

Hierdoor is er weer ruimte voor je eigen groei en die van je onderneming. Tegelijkertijd kan ik binnen mijn eigen grenzen iets voor een ander betekenen en me blijven ontwikkelen. Zo belangrijk!


Mijn werkplek voor EefficiënterDe voordelen van werken met een Virtual Assistant

 • Je hoeft voor mij geen koffie, werkplek, apparatuur, verzekeringen of andere zaken te regelen, want ik ben niet bij je in dienst. Dat scheelt je veel kosten en regelwerk. Ik zorg ervoor dat die zaken bij mij goed geregeld zijn.

 • Je kunt me inschakelen wanneer het nodig is en de uren gaan in goed overleg. Zo weet je zeker dat je alleen betaalt voor het werk dat gedaan moet worden en sta je nooit voor verrassingen.

 • Doordat ik dol ben op nieuwe tools uitproberen en alles leren over productief en efficiënt werken én in balans blijven, hoef jij niet steeds nieuwe dingen uit te proberen. Wil je dat ik iets voor je onderzoek of een systeem opzet, dan doe ik dat.

 • De uren werk die je aan mij uitbesteedt, kun jij weer investeren in het laten groeien en in balans blijven van je onderneming en jezelf.

 • Doordat ik op afstand werk is een overleg snel gepland en is er geen reistijd. We kunnen korte lijntjes houden, zonder dat je hier veel tijd en energie aan kwijt bent. Ik beweeg flexibel met jou mee.

 • Wil je met mij aan de slag? Dan profiteer je van een scherp tarief. Als startende VA breng ik veel enthousiasme, daadkracht en leergierigheid mee voor een gereduceerde prijs.

 • En werken met mij, is werken met iemand die goed begrijpt in welke situatie je zit. In een wereld vol ondernemers waarbij alleen de sky the limit is, kan het als chronisch zieke ondernemer soms best alleen voelen. Dat hoeft niet meer!

Ik hoop dat je zo een goed beeld hebt gekregen van wie ik ben en wat ik voor je kan betekenen. Ik vind het leuk om met je in contact te komen! Laten we eens bespreken waar je tegenaan loopt en onderzoeken of we een match zijn.

Stuur me een mailtje via evelien@eefficienter.nl of vul het formulier hieronder in. Je kunt hierin aangeven wat je wensen zijn. Zo hebben we allebei helder wat je zoekt.

Ik neem binnen twee werkdagen contact met je op en als je er klaar voor bent, plannen we een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kun je me alle vragen stellen die je nog hebt.


Samen zorgen we ervoor dat je weer meer kan met minder moeite.

Hopelijk tot snel!

Hartelijke groet,
Evelien

PS: Twijfel je nog of het voor jou al het juiste moment is om te gaan werken met een VA?
Dan is mijn e-mail 5-daagse echt iets voor jou!

In 5 mails neem ik je helemaal mee vanaf het onderzoeken van waar je hulp bij nodig hebt, het vinden van de best passende VA én het helemaal klaar zijn om een samenwerking zo optimaal mogelijk te starten.

[mailerlite_form form_id=1]