“Help, ben ik al klaar voor een VA?”

Ben je een (kleine) zelfstandig ondernemer met een grote liefde voor je werk én je gezin.

Wil je blijven groeien met je bedrijf en als persoon, maar daarnaast ook genoeg energie en aandacht overhouden voor alle belangrijke mensen om je heen en de dingen die echt belangrijk voor je zijn?

En weet je stiekem wel dat je op zoek moet naar hulp, omdat alles je te veel wordt, maar stel je dat moment steeds weer uit?

✓ Omdat je het lastig vindt om je werkzaamheden los te laten. Ze zijn voor je gevoel zo van jou en je doet het liever “zelluf”, want dan gebeurt het tenminste goed.

✓ Hoop je nog steeds dat het vanzelf rustiger wordt. Zodat je áán je bedrijf kan werken en je weer toekomt aan die dingen die belangrijk voor je zijn.

✓ Zie je ertegen op om een VA te zoeken en in te werken? Dat kost voor je gevoel alleen maar meer tijd en energie en die heb je al niet.

Het voelt alsof je vastzit en er moet iets veranderen…maar hoe?!

Laat me je met dit gratis e-book: “Help, ben ik al klaar voor een VA?” helpen!

Evelien@Eefficiënter

Met behulp van de checklist en vragen weet je meteen of je klaar bent om met een VA (Virtual Assistant) aan de slag te gaan. Ook lees je in het kort welke taken het meest geschikt zijn om uit handen te geven en hoe je de samenwerking kan voorbereiden.

Let’s go!